Країна має знати ці обличчя: Опубліковані знімки жінок, котрі викликали вбивць героя України, закатованого у Горлівці (фотофакти)

Блогер впевнений, що затримання Володимира Рибака сталося не без допомоги двох жінок, які доповіли про його дії та місцезнаходження ватажкам терористів.

Володимир Рибак. Фото: ukranews.com.

"Эти женщины позвали бандитов, которые убили Рыбака. Они такие же убийцы. Страна должна знать их лица", - написав Володимир Сєгенюк на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та виклав фото.

Нагадаємо, що 17 квітня Ігор Безлер («Бєс») доручив начальнику самопроголошеної міліції Горлівки нейтралізувати Володимира Рибака, котрий намагався встановити український прапор на будівлі Горлівської РДА. Також Безлер наказав члену своєї групи, військовому РФ, викрасти Рибака, посадити його до автівки і вивезти в означене місце, де вжити щодо нього заходи фізичного впливу. Після викрадення ніхто з рідних та знайомих вже не бачив депутата міськради живим.

Далі за вказівкою Ігоря Гіркіна Володимира Рибака доставили в штаб сепаратистів у Слов'янську, де Гіркін зустрівся з ним особисто. 20 квітня Гіркін особисто наказав самопроголошеному меру Слов'янська Пономарьову вивезти зі штабу тіло вбитого Рибака.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело