Правоохоронці-зрадники, які перейшли на бік окупантів, вражають своїми звірствами навіть найманців ОРДЛО, - Тимчук

Колаборанти жорстко поводяться з особовим складом, а також розкрадають пальне у величезних масштабах.

Ілюстрація:Українська правда

Перейшовши на бік окупантів ОРДЛО, правоохоронці-зрадники шокують своїми "звірствами" навіть найманців "ДНР", оскільки вони здійснюють масштабні розкрадання і жорстко поводяться з особовим складом. Про це повідомляє у Facebook координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, зазначають Патріоти України.

Експерт зазначає, що недавня "чистка рядів" командного складу підрозділів у 100-й бригаді "ДНР" привела до наступних результатів:

"Замість звільнених командирів (зловживання службових становищем, халатність, пияцтво тощо) були призначені нові, основна частина яких виявилася колишніми українськими міліціонерами-колаборантами. Нові командири відразу ж налагодили масштабну систему розкрадання матеріально-технічних засобів (в першу чергу палива).

Також придумали для підлеглих, які виражають невдоволення, цілу систему неофіційних дисциплінарних покарань, включаючи тримання в ямі, рукоприкладство і накладення "штрафних виплат". Рядові бойовики з цього приводу висловлюють невдоволення".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...