Країна некромантів і некрофілів, - Мирослав Гай

Росіяни - це народ, що дозволив перетворити культ мертвих у державну політику.

Акція "Безсмертний полк". 2016 рік. Владивосток. Фото: Радіо Свобода.

Цілування мощей, відправлення частин тіл мерців на МКС, ходіння з портретами покійників, називаючи їх "безсмертний полк", зберігання мумії в центрі столиці в зігураті ... і пристрасна тяга до вбивств і жертвоприношення на війні, в тюрмах ... все це схоже на один нескінченний ритуал спроби оживлення мертвих. Так пише у своєму блозі військовий журналіст Мирослав Гай, передають Патріоти України і цитують далі:

"Культ мертвых в государственном масштабе. Поклонение трупам. И чем больше их в этой логике - тем лучше. Это, очевидно, уже в бессознательном, возможно уже генетическое.

Такие культуры долго не живут, потому как истребляют всех лучших, а потом деградируют и коллапсируют, потому как некому больше поддерживать потенциал развития. И конечным результатом становится, наконец-то, такая им долгожданная и желанная - смерть".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...