"Країна повинна знати своїх "хероів", для яких погони і форма, а також тверезий спосіб життя і повага до громадянських - порожнє місце", - волонтер про тюремника Міноборони (фото, відео)

Вчора цей "охфіцер" зірвав з себе погони і почав ображати і принижувати компанію волонтерів, розповів очевидець.

Гичка Юрій Генадійович. Фото: Facebook

"Знайомтеся і робіть Репост" - розпочинає допис у своєму Facebook Євген Єрьоменко, передають Патріоти України, продовжуючи:

Країна повинна знати своїх "Хероів", для яких погони і форма, а також тверезий спосіб життя і повага до громадянських - порожнє місце. Гичка Юрій Генадійович, командир дисциплінарного батальйону в\ч 0488.

Вчора цей "охфіцер" зірвав з себе погони і почав ображати і принижувати компанію волонтерів. Мені коштувало ВЕЛИКИХ зусиль не дати в рило цьому гандону. Вибачте за погану якість зйомки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...