На Львівщині п'яний викрав скриню для пожертв бійцям АТО

Патрульні досить швидко встановили особу зловмисника, яким виявився 41-річний чоловік.

Фото: "Факти"

41-річний житель Стрийського району на Львівщині вкрав з магазину в одному з сіл ящик з пожертвами для учасників АТО. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Депо.Львів".

У Стрийському відділенні поліції розповіли, що 7 жовтня їм зателефонувала 52-річна місцева мешканка, яка працювала продавцем у магазині, з якого і був вкрадений ящик з грошима. Патрульні досить швидко встановили особу зловмисника, яким виявився 41-річний чоловік.

«Гроші зловмисник забрав, а саму скриньку сховав неподалік магазину. Речові докази правоохоронці вилучили. Під час скоєння злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння», – кажуть правоохоронці. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією – ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...