"Країні потрібен де Голль, Піночет або Самоса: З кожним днем я стаю все більш затятим прихильником диктатури", - Тука

Губернатор Луганщини заявив, що не бачить зараз в країні політсили, здатної поставити інтереси країни вище власних.

Георгій Тука. Фото: fraza.ua.

Голова Луганської військово-цивільної обласної адміністрації Георгій Тука вважає, що Україні для реальних змін необхідна диктатура із забороною всіх політичних партій. Про це він заявив в інтерв'ю інтернет-виданню Мир, передають Патріоти України.

«Нашей стране нужен де Голль, Пиночет или Самоса… То есть — волевой человек, у которого есть конкретная цель и понимание, как к этой цели дойти. И первым его шагом должен стать запрет деятельности всех политических партий в стране. …с каждым днем я становлюсь все более ярым сторонником не демократии, а диктатуры… Хотя бы на какой-то определенный период, лет на десять», — сказав він.

За словами Туки, переважна більшість партій побудовані не на ідеології, а на ідеї збагачення та лобіювання власних інтересів. «Честно говоря, я даже не знаю, есть ли у нас по-настоящему идеологические партии, потому что все равно в итоге все упирается в финансы. И примеров тому, как «идеологические» становятся «карманными» — вдоль и поперек. К огромному сожалению. Система, которую нам так и не удалось победить на Майдане, последние пятнадцать лет, шаг за шагом внедряла такие механизмы, чтобы принимать участие в выборах могли только очень хорошо финансово обеспеченные люди и политические силы. Вся наша государственная система прописана под «денежные мешки», — підкреслив він.

Луганський губернатор заявив, що не бачить в країні політсили, здатної поставити інтереси країни вище власних, до чого закликав, зокрема, віце-президент США Джозеф Байден під час недавнього візиту в Україну. Тука також вважає неправильним використовувати термін «політична еліта». «Какая же это элита? Меня уже долгие годы коробит от словосочетания «украинская политическая элита». Элита — по словарю – это «избранные», «лучшие»… А у нас – это сброд авантюристов, мздоимцев и прохиндеев», — вважає він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Пішла від мене до доставника піци": Відомий український комік та блогер розповів про болісне розставання з дівчиною

субота, 27 квітень 2024, 18:29

Відомий український блогер, ведучий Женя Янович поділився подробицями свого особистого життя. Він розповів про розставання з колишньою та, як переживав розрив стосунків. Женя Янович зазначив, що розставання з колишньою дівчиною – це прикрий досвід для ...

Тіла спалили й підірвали: Російські військові вбили кількох людей в окупованій частині Херсонської області - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 18:14

У тимчасово окупованій частині Херсонської області затримали двох російських окупантів, яких підозрюють у вбивстві кількох людей. Про це 25 квітня пише російський "Коммерсантъ", передають Патріоти України. За даними видання, затриманими виявилися війсь...