Крайній ступінь жертовності: Надія Савченко йде шляхом Мустафи Джемілєва, – кримсько-татарський активіст

Одна така людина здатна своїм прикладом ушляхетнити цілу націю.

Мустафа Джемілєв. Фото: uacentr.com.

"Надія Савченко проходить один із тих шляхів, яким багато років тому крокував видатний кримський татарин – Мустафа Джемілєв. Звичайно, є техничні різниці: він не був військовополоненим, тоді не йшла війна, і про нього не розказували у випусках ЦТ-1, навіть негативно. Але вони обидва були молоді, виявляли надзвичайну кріпкість духу й ішли проти абсолютно ворожої нелюдської системи без усіляких перспектив перемоги", - написав Алі Татар-заде на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Реалісти чого тільки не казали і тоді, і тепер. Ніхто вже й не пригадує імена тих перших реалістів і моралістів, а історію героїчного протистояння Джемілєва системі знають усі, кому це потрібно. Мустафа Джемілєв не був такий один, і Надія Савченко не одна така в наш час. Але досвід минулого показав: достатньо навіть одної такої людини, як вони, щоб їхній народ отримав силу духу і незламність у боротьбі на ціле покоління наперед. Одна така людина здатна своїм прикладом ушляхетнити цілу націю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...