"Краща подруга російських терористів намагалася проникнути у розташування бійців АТО" - Шкіряк про візит Савченко на Донбас

Радник Авакова наголосив, що Савченко прямо закликала до повалення конституційного ладу.

Надія Савченко. Фото:https://www.slovoidilo.ua/

Депутат Верховної Ради Надія Савченко, користуючись мандатом народного депутата, намагалася проникнути в розташування передових 79-ї і 80-ї ОАМБ в зоні АТО. Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник глави МВС Зорян Шкіряк, передають Патріоти України.

"Увага! Є крайня межа медведчуківсько-путінському свавіллю, безкарності і цинізму в Україні. І є межа нашому терпінню і пофігізму. Показово нахабні, провокаційні і відверто антидержавні дії кращої подруги (а можливо і коректувальниці, це ще треба перевірити) російських окупантів, дійшли тієї відмітки, коли спостерігати за цим із закритими очима виглядає знущанням над собою і над державою.

Досить бути дурнями і споживати лайно, яке нам, як баранам, втюхали путін з кумом у вигляді цієї "героїні в упаковці". Війна з РФ - це сувора реальність! Загибелі наших кращих синів - це щоденна правда життя. А наш ворог справжній, жорстокий і підступний. Жарти в сторону.

Сьогодні сталася важлива подія у ВР, котра потребує особливої уваги і негайної реакції. Заява народного депутата Тетяни Ричкової, відносно прямого порушення Законів і Конституції України з боку Надії Савченко - це пряма підстава до здійснення негайних процесуальних дій.

Краща подруга російських терористів і активна сподвижниця Кремля, користуючись мандатом народного депутата, намагалася проникнути чи проникнула у розташування передових 79 та 80 ОАМБ в зоні АТО.

На скільки я зрозумів, вона свідомо їхала туди з відверто провокаційною метою і закликами "кидати зброю, йти з передової на Киів, щоб знести "злочинну владу"... Це пряма ознака закликів до повалення конституційного ладу.

А тепер увага! Вона закликала до державного заколоту діючих військовослужбовців, котрі ведуть бойові дії проти ворога на передовій!

У мене немає жодних підстав не довіряти Тетяни Ричковій і немає жодних сумнівів, що сценарій цього державного злочину був прописаний на Лубянці. Хтось мені може пояснити, що відбувається і скільки це триватиме безкарно?

Я переконаний, що якщо будуть відповідні покази свідків, то є всі підстави відкривати кримінальне провадження за ст.109 ККУ - державна зрада, заклики до повалення Конституційного ладу і т.д. Сподіваюся на швидку і адекватну реакцію ГПУ та СБУ.

До речі, кажуть Надюха з кумівською сворою вже у терористів в Донецьку, а дізнаємося ми про це від бойовиків. Маячня якась...

П.С. Отримав телефоном підтвердження слів Тетяни Ричковоі від побратимів з передової. Сказали, що чули від своїх", - заявив Шкіряк.

Як повідомлялося раніше, під час виступу з трибуни ВР нардеп Тетяна Ричкова заявила, що Савченко підбурювала десантників, які ведуть бої в районі донецького аеропорту, покинути свої позиції і йти скидати "злочинну владу" в Києві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...