Кремль может пойти на большую авантюру: Піонтковський пояснив, на що може наважитися Путін на Донбасі (відео)

При цьому політолог наголосив, що "русская весна" в Україні більше не повториться.

Андрій Піонтковський. Фото:скрін відео

"Російська весна" в Україні вже не повториться; Кремль буде вдаватися до провокацій поблизу лінії розмежування на Донбасі, але "найбільша авантюра", на яку він може піти - це похід на Маріуполь. Таку думку Обозревателю висловив російський політолог, журналіст, політичний діяч Андрій Піонтковський, зазначають Патріоти України.

"Російська весна" ніколи не повториться, бо її й не було, тому що вона провалилася в 2014 році ", - сказав він.

"Под термином "русская весна" понимался план, в реализацию которого в Кремле искренне и с большим энтузиазмом верили. Что, воодушевленные идеей "русского мира" и "новороссии", большинство русскоязычных граждан Украины поднимется против "жидобандеровского" правительства и стройными колоннами пойдет в "новороссию", которая потом присоединится к России", - нагадав політолог.

"Но "этот план провалился". Причем, "это было не военно-политическим, а метафизическим поражением Путина и России, потому что оказалось, что подавляющее большинство русских в Украине остались верны украинскому государству и его европейскому выбору", - підкреслив Піонтковський.

За його словами, після цієї поразки був обраний інший шлях. "У Путина на руках вместо замечательной "новороссии" остался небольшой огрызок – бандитская "Лугандония". Он был ему не нужен – так же, как, по большому счету, не был нужен и Крым. Путину нужен контроль над всей Украиной. Поэтому он решил использовать этот "Лугандон", прикрываясь своей интерпретацией Минских соглашений, для того чтобы […] воткнуть эту "Лугандонию" как раковую опухоль в политическое тело Украины".

Оскільки цей план також не вдався, "зараз на наших очах Москва змінює підхід до України", - констатував Піонтковський. "Если раньше Кремль лицемерно говорил: "Мы за территориальную целостность Украины" - без Крыма, конечно, - то теперь подчеркивается субъектность этих образований", - пояснив він.

За оцінками політолога, "на прямую аннексию Москва не пойдет", но возможен вариант "объявления вот этой "Лугандонии" настоящей законной Украиной, а то, что по ту сторону – разгулом анархии и "жидобендеровцев".

Як прогнозує Піонтковський, "сейчас Путин пойдет на обострение, оно будет сопровождаться и военной эскалацией". "Это не поход "майора" Прилепина на Киев и на Львов. В Москве хоть и сумасшедшие, но мыла не едят. Но обострение вдоль границы этой самой "Лугандонии" вполне возможно, и скорее всего будет", - попередив він.

При цьому "самая большая авантюра, на которую он может пойти – это поход на Мариуполь", - сказав політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...