Кремль робить ставку на лютого ворога Єврейської держави: ізраїльско-російські взаємини істотно погіршаться - Соломон Манн

Іран почав сприяти Росії у сирійському конфлікті, надавши Кремлеві можливість розміщення військово-повітряних сил РФ на іранській території, звідки був здійснений наліт на територію Сирії.

Фото:Facebook

Іран здійснює серйозне сприяння ВПС РФ у сирійському конфлікті. Росія має у своєму розпорядженні свої ВПС на базі Хамадана. Про це написав ізраїльський журналіст Соломон Манн у своєму Facebook, передають Патріоти України. На його думку цей факт є досить тривожним для світу сигналом - тепер ВПС РФ ще ближче до Близького Сходу.

"Россия укрепляет связи с Ираном, располагая свои военно-воздушные силы на базе Хамадана. Оттуда был произведен налет на территорию Сирии. Размещение российских самолетов в Иране - весьма тревожный для мира сигнал, ведь теперь российская авиация становится ближе к Ближнему Востоку.

Не думаю чтобы в Израиле были довольны такими связями. Нам придется быть готовыми к тому, что российская авиация будет охранять ядерные объекты Ирана. А это значит что трения между Израилем и Россией будут только нарастать, хотя и не так уж быстро.

Еще более опасно присутствие русских в Иране для американцев. Русская авиация оказывается буквально в шаговой доступности от американских контингентов в Ираке и в Иордании, а дальняя авиация теперь может дотянуться до Саудовской Аравии. Посмотрим на реакцию региональных стран, но думаю что ими владеет неопределенность и страх."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...