"Кремлю все равно не дадут "почетно капитулировать" на Донбассе": Гіркін зробив гучну заяву

Екс-ватажок бойовиків заявив, що команда Путіна впевнено рухається до остаточної поразки. Він додав: «Адже ми ж не хочемо війни на чужій території, чи не так? Значить, будемо воювати на своїй».

Терорист Стрєлков-Гіркін. Фото: zn.ua.

Колишній ватажок бойовиків самопроголошеної ДНР Ігор Стрєлков у зв'язку з підписанням документів про розведення сторін на Донбасі констатував погіршення загальної ситуації навколо самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" для влади Росії. Про це він написав на своїй сторінці Вконтакте, передають Патріоти України.

«Моё твёрдое убеждение остается в том, что Кремлю все равно не дадут "почетно капитулировать" на Донбассе. Даже если это кому-то покажется возможным и даже если будут сделаны какие-либо конкретные шаги для реализации позорного "Минска" в полном объёме. И даже если "уважаемые партнеры" выполнят часть условий, в итоге - получив вожделенный контроль над границей - они всё немедленно "переиграют" по собственным правилам. А РФ получит от нескольких десятков, до нескольких сотен тысяч озлобленных на предательство беженцев + очередной "нож в спину от партнера". И процесс "переговоров с партнерами" автоматически перейдет к Крыму», - пише Стрєлков.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...