Кремлівський мазохіст: У Путіна, здається, звичка до "ножів у спину" - журналісти (відео)

Стосунки РФ та Туреччини змінюються від "теплих обіймів" до відверто ворожих заяв та погроз.

Путін і Ердоган. Ілюстрація:http://socportal.info/2

Творчий колектив "OmTV" проаналізував особливості двосторонніх зносин між Російською Федерацією та Туреччиною. Ролик про це викладений на Youtube, передають Патріоти України.

Так, за словами журналістів, кінець осені вже не вперше "дарує" неприємні сюрпризи Кремлю руками турецьких друзів. Минулого року турки збили російський військовий літак, який, виконуючи бойові завдання над Сирією, проник у повітряний простір Туреччини.

Тоді російський президент Володимир Путін назвав цей інцидент "ножем у спину" і обіцяв, що його турецький колега Реджеп Тайіп Ердоган не зможе спокутувати "вину" лише "помідорами". Тим не менш, російська реакція дійсно обмежилась помідорами, обмеженнями для будівної галузі та туризму.

Але влітку поточного року настало "потепління" – Кремль радісно заявив, що Ердоган приніс свої вибачення, і поспішив знову встановити мир між державами. Тим не менш, "помідорний настрій" тривав недовго – двома днями раніше турецький президент заявив, що справжньою метою операції "Щит Євфрату", розпочатої Анкарою у серпні поточного року, є не створення "буферної зони", а повалення режиму кривавого диктатора, "улюбленця" Кремля Башара аль-Асада. Що ж, у Путіна, здається, звичка до "ножів у спину", - іронізують журналісти.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...