"Кремлівський переіграст знову всіх переграв. Олланд і Меркель вже зрозуміли, як це – коли ти граєш в шахи, а з тобою грають у покер" - блогер

Зміни у ставленні світу до Путіна в останні тижні – справді вражаючі.

Путін переграв навіть сам себе. Ілюстрація:http://ukr.lb.ua/

"Кремлівський переіграст, схоже, знову всіх переграв." Про це пише Олександр Снідалов на сайті Європейської правди, передають Патріоти України, продовжуючи:

Зміни у ставленні світу до нього в останні тижні – справді вражаючі. Згадаємо лише основні.

Ще й року не минуло з того часу, як Олланд запросив Путіна в сирійську антитерористичну коаліцію. Тепер же французький президент виглядає трохи по-дурному, заявляючи про злочини Росії в Сирії, які варто сприймати серйозно, бо цілий генсек ООН дублює ці заяви, закликаючи починати розслідування російських злочинів.

Або візьмемо того ж Олланда разом з Меркель, які свого часу запропонували вирішити конфлікт на сході України через Мінські домовленості... Тепер Меркель не знає, як пояснити виборцям, куди пішло стільки часу і зусиль, бо Росія ці домовленості послідовно порушує. Особливо на тлі демонстративної появи "іскандерів" у рідному для німців Кенігсберзі.

Навіть такі тихі симпатики Росії, як Нідерланди – і ті підійшли до межі, за якою – звинувачення російської влади у військовому злочині.

Швеція полює за російськими субмаринами і збільшує витрати на оборону.

Норвегія будує стіну на кордоні з РФ.

Фінляндія відправляє в Кремль докази перетину російськими літаками свого державного кордону, написані, можливо, вже на натівських бланках. Як натяк.

Ну і, звісно, останні новини зі Страсбурга, від ПАРЄ, цілком вписуються в загальну картину європейських перспектив Росії.

І це тільки Європа. А є ж ще й заяви США про припинення перемовин з Кремлем по перемир'ю в Сирії та припинення співпраці з ядерних питань.

За Обаму не скажу, не мав нагоди спитати, але Олланд і Меркель, сподіваюся, вже зрозуміли, як це – коли ти граєш в шахи, а з тобою грають у покер. І не думаю, що вони у захваті від процесу.

І навіть якщо ані Меркель, ані Олланда не переоберуть на другий термін в своїх країнах, було б дуже наївно припустити, що зіпсовані стосунки можуть різко потеплішати з приходом нового уряду в такій повільній махині, як європейська дипломатія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...