"Кремлівський щур" загнаний у кут: "Президенту РФ больше не удастся «отмазаться», - російський соціолог

Знищення малайзійського пасажирського лайнера стало безпрецедентною подією в історії, оскільки воно було скоєне «всередині» ще більш глобального злочину.

Путін влип. Фото: donbass.ua.

Зовсім скоро Путіна і його соратників визнають військовими злочинцями, і це станеться після того, як весь світ ознайомиться з попередньою доповіддю по Боїнгу. Таку думку в блозі на "Каспаров.ру" висловив Ігор Ейдман, передають Патріоти України.

За словами відомого російського соціолога, Путін втратив всі шанси на те, щоб «відмазатися», і знищення малайзійського пасажирського лайнера стало безпрецедентною подією в історії, оскільки воно було скоєно «всередині» ще більш глобального злочину: Росія знищила лайнер з захоплених нею територій. Ейдман вважає, що після визнання провини за Росією, а саме того, що Боїнг був збитий російським Буком, піде ще одне більш страшне звинувачення - у військовому злочині і в розв'язанні війни на Донбасі.

Конструкція захисту Путіна, зазначає соціолог, обрушилася відразу після оприлюднення доповіді, і ця конструкція грунтувалася тільки на тому, що «російської армії на сході України не було і немає». Слідство довело, пише Ейдман, що Путін розв'язав війну проти сусідньої держави, і в результаті цих військових дій загинули тисячі людей, і де-факто російський президент стає міжнародним військовим злочинцем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...