"Крим - це здравниця, а відпочинок в Туреччині - це горілка та «all inclusive», що росіянам ближче", - Портніков

Окупаційна влада Криму сильно завищує чисельність прибулих, що зовсім нескладно підрахувати.

У окупованому Криму. Фото: dt.ua.

Український журналіст Віталій Портніков взяв інтерв'ю у колишнього міністра туризму АРК Олександра Лієва. Екс-чиновник повідомив багато цікавих фактів про курортний сезон на півострові. Про це повідомляє replyua.net, передають Патріоти України.

За словами Лієва, розвиток туризму в Криму сильно залежить від зусиль суспільства, а також владних структур, однак у останніх зараз зовсім інші пріоритети. За його оцінками, в 2016 році півострів відвідають близько 1,5 мільйонів туристів, в той час, як до анексії ця цифра була більше шести мільйонів. «Хоча окупаційна влада повідомила, що до Криму вже 1 липня прибуло понад півтора мільйона туристів, це далеко не так. Вони брешуть в політичних цілях, проте ці цифри легко перевірити - потрапити в Крим можна тільки по повітрю, або через переправу», - додав Лієв. Він також заявив, що вони зіставили дані аеропортів, з яких стартували літаки на півострів і дані, що озвучуються в аеропорту Сімферополя. З'ясувалося, що окупаційна влада Криму сильно завищує чисельність прибулих.

Також екс-чиновник повідомив, що втрата турецького курортного ринку Крим також не врятує, бо він Туреччині - не конкурент. «Крим - це здравниця, а відпочинок в Туреччині - це горілка, котлети, «all inclusive». Їж, пий, потім довго лікуйся». А росіяни звикли саме до турецького варіанту, і Кримом його не замінити. Також Лієв додав, що українська влада перш за все думала про розвиток регіону та про благополуччя кримчан, а російська «жорстка рука» явно демонструє зворотний підхід. А після зміни статусу півострова - і говорити нема чого, і так все зрозуміло.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...