Крим очікує епідемія чуми - російський журналіст

Однак росіян абсолютно не хвилює те, що відбувається на анексованому їхньою країною півострові.

Олександр Сотник. Фото:politobzor.net

Журналіст Саша Сотник вважає, що в анексованому Криму може трапитися що завгодно - аж до епідемії чуми. При цьому росіянам, каже він, буде наплювати. Про це він написав у своїй статті для 7 днів, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні росіян майже не турбує те, що відбувається в анексованому їхньою країною Криму. Там немає електрики і води, не працюють банкомати і торгові центри, Ялта пахне сечею і випорожненнями, і якщо все продовжиться в тому ж дусі (а воно - продовжиться, навіть не сумнівайтеся, бо про електрифікацію Криму "великий стратег" Путін перед анексією навіть і не думав) - можна чекати чого завгодно, аж до епідемії чуми.

Росіян, які ще вчора святкували "велику перемогу приєднання", зараз хвилюють власні гаманці, сім'ї та ціни в магазинах. Крим недосяжно далекий, як мрія - збочена і спаплюжена, втоплена в мороці низьких насолод. Їм вже не до нього.

Нехай виживає, раз "захотів повернутися в лоно Батьківщини". Але те, що сьогодні відбувається там - всього лише модель Росії, окупованої бандитським формуванням під назвою КГБ-ФСБ. І, схоже, вся країна - розорена і розкрадена - дуже скоро випробує те ж саме, що захоплений "по бєспрєдєлу" півострів. Тільки - в масштабі всієї Росії", - заявив Сотник.

За його словами, Крим чекають "повний морок і хаос". "А по вулицях, давлячи очманілих щурів, їздитимуть машини, обладнані величезними телевізорами, бо пропаганда повинна працювати денно і вночі, прожарюючи мізки тим, хто не стійкий до "тягот і позбавлень", викликаних невгамовним злодійством і осатанілим керівництвом", - підкреслив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...