Крим прискорює падіння Путіна, - екс-главред "Комерсанту"

Авторитетний Російський журналіст Олег Кашин вважає, що анексія Криму прискорює падіння президента РФ Володимира Путіна.

Про це Кашин написав у ході спілкування з користувачами dirty.ru, зазначають Патріоти України. Російський журналіст відповів на питання, чи варто Росії було окупувати Крим.

"Если вы имеете в виду, что до присоединения Крыма было хорошо, а теперь стало плохо, то стоило — мне не нравилась Россия 2013 года", - написав Кашин.

" А сейчас, вместе с Крымом, санкциями, гибридной войной с соседом и дополнительными проблемами, она вам больше нравится?" - поцікавилися у нього.

"Да, это дает надежду на то, что все скоро рухнет", - відповів російський журналіст.

Нагадаємо, 3 жовтня Олег Кашин опублікував листа президенту Росії Володимиру Путіну і прем'єру РФ Дмитра Медведєва, в якому викрив путінський режим. У Кремлі відмовилися відповідати та коментувати цей лист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....