Криваву ціну: Азербайджан починає платити за покращення відносин з Росією, - відомий дипломат

МЗС РФ вже заявило, що "уважно вивчає інформацію, що надходить з Нагірного Карабаху".
Війна у Нагорному Карабасі. Фото: ЖЖ.

"Припинення вогню порушувалось 127 раз на різних напрямках, обстріли відбувались з 82-х та 120-ти мм мінометів та крупнокаліберних кулеметів. Це не прес-офіцер Збройних сил України. Це міноборони Азербайджану", - написав Богдан Яременко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Загострилося військове протистояння у Нагірному Карабасі. Азербайджан починає платити ціну за покращення відносин з Росією. МЗС РФ заявляє, що уважно вивчає інформацію, що надходить з Нагірного Карабаху. Напевно, як і з Придністров'я, Сирії, Донбасу, Осетії, Абхазії країн Балтії. Кому приготуватися до "уважного вивчення" Росією?

"Две недели назад я предположил, что начало новой карабахской войны Россия назначила на 11 апреля. Похоже я ошибся на неделю в сроках, но не ошибся в фактах. Сегодня с утра пришла информация, что по границе разделения сил в Карабахе начались полномасштабные действия с применением авиации", - у свою чергу зазначив російський блогер Андрій Шипілов на своєму сайті.

Пресс-секретарь министра обороны Армении Арцрун Ованнисян сообщил в Facebook о том, что «Азербайджан предпринял открытое наступление, по всей протяженности границы с Нагорным Карабахом ведутся бои». По заявлению пресс-службы министерства обороны непризнанной Нагорно-Карабахской республики: «...противник нанес артиллерийские удары по мирным населенным пунктам и местам постоянной дислокации ряда военных частей. На данный момент по всей протяженности линии соприкосновения происходят интенсивные столкновения».

Меж тем, информация о возобновлении военных действий поступает в настоящее время только с армянской стороны. Минобороны Азербайджана в свою очередь сообщило пока что только о массовых нарушениях режима прекращения огня с армянской стороны, осуществившей более ста минометных выстрелов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...