"Куда дальше будет двигаться "черное золото", более-менее понятным станет ясно уже сегодня", - Злий Одесит

Згідно з останнім звітом кількість бурових в США виросла останнім часом на 11 і склала 341 вишку. Навряд чи це не вплине на вартість нафти на світовому ринку.

Нафта навряд чи значно подорожчає. Ілюстрація: market.korupciya.com.

"Вчера мы с вами могли наблюдать весьма парадоксальную ситуацию, когда после публикации данных по запасам и добычи "черного золота" в США, которые упали на 2,223 млн баррелей и 194 бр./день соответственно, цены на нефть рухнули! Парадокс, не правда ли?", - написав блогер Злий Одесит у своєму ЖЖ, передають Патріоти України.

Так, нефть марки Brent обвалилась на $2,40 и торговалась в районе $46,40 за баррель, а WTI подешевела на $2,29 достигнув отметки $45,14. На данный момент Brent уже отыграла $0,53 и подросла к $46,93 за баррель, а WTI на $0,43 достигнув $45,57 за баррель.

Коррекция? Возможно, вот только проходит она на фоне ожидания инвесторов публикации данных Baker Hughes по количеству буровых установок в США, а так же отчета по занятости. Напомню, что согласно последнему отчету количество буровых в США выросло на 11 и составило 341 вышку. Так же напомню, что запасы нефти в США составляют 524,4 млн баррелей. А потому, куда дальше будет двигаться непредсказуемое "черное золото", более менее понятным станет ясно сегодня днем. Наблюдаем!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: