Куди завів "русский мир" Путіна: Росію чекає сплеск сепаратизму і розпад, - політолог

Режим Путіна завів Росію в період частих непрогнозованих потрясінь, вважає Михайло Савва.

Росію чекає сплеск сепаратизму. Ілюстрація:UAinfoПрезидент РФ Путін заганяє державу в "режим турбулентності" - частих непрогнозованих потрясінь. Про це російський політолог, в недавньому минулому - професор Кубанського держуніверситету Михайло Савва розповів в інтерв'ю online.ua, передають Патріоти України.

За його словами, в такій ситуації "націоналізми можуть синхронізуватися між собою, і виникне ефект соціального резонансу".

"Починаючи з кінця 80-х років минулого століття, у Росії спочатку піднімається російський націоналізм, потім він спадає, а націоналізми етнічних меншин посилюються. І навпаки", - зазначив аналітик.

Тим часом "це дві синусоїди з розбіжністю в 90%". "Націоналізм етнічної більшості і меншин підігрівають один одного, але вони не накладаються", - додав політолог.

"Проблема в тому, що Путін заганяє РФ в режим турбулентності - частих непрогнозованих потрясінь. У цій ситуації націоналізми можуть синхронізуватися між собою, і виникне ефект соціального резонансу, аж до бурхливого сплеску сепаратизму і розпаду країни", - підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...