Купуємо житло: Ціни на "двушки" в регіонах України (інфографіка)

Ціновий діапазон вартості двокімнатної квартири вторинного фонду коливається від $13 до $40 тис.

Найдорожчими «двушками» виявилися квартири в Києві та Одесі – $40 тис. Найнижча вартість такої квартири завжди на околиці обласного центру, незалежно від регіону, повідомляють Патріоти України, з посиланням на politeka.net.

У Західній Україні найдорожчі квартири у Львові та Чернівцях - $26 тис. Найдешевші - виставлені на продаж в старих багатоквартирних будинках у Хмельницькому, за $13 тис.

А от у Східній Україні ціновий діапазон коливається від $15 до $28тис. Найдорожчими є такі квартири у Харкові, а недороге житло у Запоріжжі. На захопленій бойовиками території ринок нерухомості завмер, особливо після відключення тут мобільного зв’язку від Vodafone.

У Північних областях найдорожча двокімнатна квартира у Чернігові обійдеться вам у $13 тис., а найдорожча у Рівному – $18 тис.

На півдні нашої країни найдешевше подібне житло у Херсоні – $14 тис. А найдорожче у Одесі - $40 тис.

У центральних регіонах ріелтори можуть запропонувати недороге житло у Полтаві, за $14,5 тис. і найдорожче у столиці, за $40 тис.

Інфографіка Domik.ua

Ціновий діапазон на двокімнатні квартири старого житлового фонду цілком віддзеркалює стан розвитку економіки нашої держави. Більш інтенсивно розвинуті регіони пропонують більш дороге житло, навіть на вторинному ринку, стагнаційні – дешеве. Винятком тут може бути лише Полісся, тут ціни на житло порівняно високі, насамперед через прибутки місцевого населення від нелегального видобутку бурштину.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...