Хіти тижня. Купуємо житло: Ціни на "двушки" в регіонах України (інфографіка)

Ціновий діапазон вартості двокімнатної квартири вторинного фонду коливається від $13 до $40 тис.

Найдорожчими «двушками» виявилися квартири в Києві та Одесі – $40 тис. Найнижча вартість такої квартири завжди на околиці обласного центру, незалежно від регіону, повідомляють Патріоти України, з посиланням на politeka.net.

У Західній Україні найдорожчі квартири у Львові та Чернівцях - $26 тис. Найдешевші - виставлені на продаж в старих багатоквартирних будинках у Хмельницькому, за $13 тис.

А от у Східній Україні ціновий діапазон коливається від $15 до $28тис. Найдорожчими є такі квартири у Харкові, а недороге житло у Запоріжжі. На захопленій бойовиками території ринок нерухомості завмер, особливо після відключення тут мобільного зв’язку від Vodafone.

У Північних областях найдорожча двокімнатна квартира у Чернігові обійдеться вам у $13 тис., а найдорожча у Рівному – $18 тис.

На півдні нашої країни найдешевше подібне житло у Херсоні – $14 тис. А найдорожче у Одесі - $40 тис.

У центральних регіонах ріелтори можуть запропонувати недороге житло у Полтаві, за $14,5 тис. і найдорожче у столиці, за $40 тис.

Інфографіка Domik.ua

Ціновий діапазон на двокімнатні квартири старого житлового фонду цілком віддзеркалює стан розвитку економіки нашої держави. Більш інтенсивно розвинуті регіони пропонують більш дороге житло, навіть на вторинному ринку, стагнаційні – дешеве. Винятком тут може бути лише Полісся, тут ціни на житло порівняно високі, насамперед через прибутки місцевого населення від нелегального видобутку бурштину.

Опублікував: Інна Мартинчук

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...