"Лягушонок в новой коробчонке приедет на встречу с Трампом" - блогер

У Фінляндію доставили новий лімузин Путіна.

Ілюстрація:snob.ru

"Лимузин проекта "Кортеж" российского президента Владимира Путина доставили в Финляндию, сообщает местное издание Ilta-Sanomat." Про це у Livejournal пише Андрій Малигін, передають Патріоти України. продовжуючи:

Отмечается, что автомобиль прибыл в аэропорт Хельсинки, расположенный недалеко от столицы Финляндии в городе Вантаа, самолетом Ил-76.

По данным издания, помимо лимузина "Кортеж" в Финляндию привезли старую машину президента — Mercedes-Benz S600.

Один мальчик похвастался перед другим, что ему купили новую машинку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...