Лідер "ДНР" Захарченко планує захопити Дніпро та Харків (відео)

Самопроголошений вождь Донецької народної республіки Олександр Захарченко не може впоратись з "наполеонівським" апетитом і після невдалої спроби, лише на словах звісно, захопити Київ, вирішив змінити курс і піти на Харків та Дніпро.

Захарченко збирається захопити Київ, Харків і Дніпро. Фото npn.com.ua

На мітингу, присвяченому 99-річчя створення Донецько-Криворізької Радянської Республіки, Захарченко знову обіцяв донеччанам захоплення Харкова, Дніпра і ряду інших міст, пише "Діалог.UA".

"Вы обратите внимание, какая обширная география Донецко-Криворожской Республики – Харьков, Херсон, Запорожье, Днепропетровск. Надо было говорить правильно: “Днепропетровская народная республика”, “Харьковская народная республика” и так далее. Чего стесняться?“ - заявив терорист.

З 2014 року він не залишив спроби переконати городян, що вони стали жити краще і веселіше.

“ДНР” на сегодня – независимое государство, мы живем в свободной стране. Обстоятельства требуют от нас одного, чтобы Донецко-Криворожская Республика на территории Украины заняла свои исторические границы. Вы знаете, мы уже победили. Киев нас уже боится. После победы нам придется восстанавливать свою страну, сделать ее процветающей”, - разхрабрився Захарченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...