Літак російського "Аерофлоту" загорівся в небі над Швейцарією

Проблеми почалися відразу після зльоту

У небі над Швейцарією загорівся літак "Аерофлоту", який летів з Цюріха до Москви.

Про це повідомляє портал Breaking Flight News в Twitter, інформують Патріоти України.

Вказується, що Airbus A321 вилетів з Цюріха о 15:40. Але відразу після зльоту почалися проблеми. Очевидці повідомляють, що було чути тріск, а з лівого двигуна почав йти дим. Після цього літак близько двох годин кружляв у районі Боденського озера і, врешті-решт, повернувся в аеропорт Цюріха.

Посадка лайнера пройшла успішно, ніхто з пасажирів не постраждав. Представник російської авіакомпанії не повідомив, скільки людей знаходилося на борту, також він не пояснив причини екстреної посадки.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...