"Люди будут ехать за деньгами туда, где платят. Труп на медаль – обменный курс империи​" - екс-депутат Держдуми про загибель російських військових у Сирії

Загибель російських контрактників в Сирії нікого не зупинить, як і десятки інших смертей, впевнений Дмитро Гудков.

Дмитро Гудков. Фото:http://www.amn.com.ua/

Незважаючи на чергову загибель російських військових в Сирії, люди будуть продовжувати "їхати за грошима туди, де платять". Про це написав екс-депутат Держдуми РФ Дмитро Гудков в Facebook, передають Патріоти України.

"В результате взрыва мины в Сирии погибли два российских военнослужащих. Еще один на грани смерти. Все они будут представлены к наградам. Труп на медаль – обменный курс империи", - написав Гудков.

Він зазначив, що ці смерті ніяк не змінять ситуацію.

"Люди будут ехать за деньгами туда, где платят. И будут возвращаться обратно – некоторые, те, кому повезет. Государство будет лгать, изворачиваться. А тех, кто продолжит спрашивать, что мы там делаем, опять обвинят в отсутствии патриотизма", - вважає Гудков.

Екс-депутат Держдуми нагадав, що перед виборами президента РФ в 2012 році Володимир Путін цитував поему "Бородіно": "Умремте ж под Москвой, как наши братья умирали".

"Когда кандидат Путин призывал "умереть под Москвой", стоило догадаться, что он далек от метафор", - підсумував Гудков.

11 квітня міноборони РФ повідомило, що на території Сирії загинули двоє військовослужбовців-контрактників, які перебували в одному з підрозділів сирійських військ "в якості інструкторів стрілецької підготовки". Їх обстріляли з мінометів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...