"Людина не приділяла розвитку свого інтелекту ані грамулічки часу": Журналіста вразив словниковий запас Ані Лорак

Кароліна Куєк навряд чи прочитала хоч одну розумну книжку. А ми дивуємося, що вона навіть нездатна зрозуміти, чому українці зараз її ненавидять.

Ми думали, що Лорак про щось думає. Помилялись. Фото: МедиаНяня.

"Колись я працювала на одному телевізійному шоу, на якому Ані Лорак багато говорила. І все те, що Лорак говорила, мені, як редактору, доводилося на монтажі різати і приводити, як то кажуть, в "божеский вид", - пише журналістка Оксана Шаварська на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Кожного разу, як треба було іти в монтажку відслуховувати Лорак, я ледь не плакала, бо це виїдало мені мозок. Лорак не вміла будувати речення так, як це роблять нормальні люди, у неї катастрофічно маленький словниковий запас, більше того, вона починала свій монолог "за здравіє", а закінчувала "за упокій". І нарізати щось більш-менш адекватне з того, що вона видавала - було майже неможливо.

І от під час недоспаної ночі з Лорак і її потоками свідомості, я зрозуміла одну штуку. Кароліна з шістнадцяти років так х...рячила на просторах шоу-бізнесу, що навряд чи прочитала хоч одну розумну книжку, все в чому вона розбиралася - це музика. Все вказувало на те, що людина не приділила розвитку свого інтелекту ані грамулічки часу. І по рівню освіченості лишилася десь там, в своїх шістнадцять.

Коли почалася травля, мені було чисто по-людськи її шкода. Шкода, бо вона навіть не розуміла за що її травлять, не розуміла, що зробила не так. І, наврядчи зараз, зрозуміла - а це саме страшне.

Вона талановита співачка і багато хто в цій країні справді її любив. То шо Лорак натворила х...рні, винна не вона, винна армія її менеджерів, які допустили такі феєричні прой*би зірки. Бо іноді краще мовчати. Якщо ти не розумієш очевидних речей - просто тихенько співай, знімай кліпи, дай Бог пронесе не вирити собі могилу в такий складний час.

Не всі забов'язані думати однаково, не всі занадто розумні і інтелектуально розвинені аби адекватно сприймати реальність. Коли я приходжу на концерт, я хочу слухати музику. Функція музиканта - робити мене щасливою. А що за х*йня відбуваєть у музиканта в голові я знати не хочу - мені з ним дітей не хрестити.

Проблема в тому, що музикант хоче аби я про цю х*йню все ж знала. Він бере лопату і починає рити собі могилу. А я потім ще довго плачу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вважали, що найгірше для них вже позаду: Дрон ЗСУ накрив тріо занадто радісних окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:33

Українські військові зіпсували настрій занадто радісним російським загарбникам, накривши їх FPV-дроном. Відповідним відео, знятим бійцями 47-й ОМБр у районі Авдіївки, поділився у себе в соцмережах відомий блогер та волонтер Сергій Стерненко, передають ...

"Будь вони прокляті разом із їхнім Путіним": У Селидовому удар росіян зруйнував будинок 73-річної жінки (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:19

У Селидовому ракетний удар РФ пошкодив будинок 73-річної мешканки Ніни. Це вже втретє її доведеться відновлювати оселю після російських атак. Про це повідомило "Суспільне", передають Патріоти України. В ніч обстрілу жінка пішла в гості, а коли повернул...