Ліза Богуцька пророкує незавидну долю Івану Охлобистіну

​Відомий український блогер Ліза Богуцька пише про те, що в мережі не припиняється обговорення неадекватної поведінки російського актора Олексія Паніна.

Про це Ліза Богуцька написала на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Як пише блогер, "вразливо, звичайно, але таке можна побачити в будь-який психлікарні".

«По поведінці думаю, що Панін - глибоко хворий пацієнт з повним розпадом особистості, що теж буває при вживанні важкої синтетики. Враження, що пацієнтові провели лоботомію. Думаю, що наступним в такій же ролі ми побачимо ще одного популярного російського актора, головного героя серіалу «Інтерни», громадянина «ДНР» - Івана Охлобистіна. Там теж все до цього йде », - написала Ліза Богуцька.

За її словами, висновки невтішні. «Ще в 2014 році я писала своїм колегам-психіатрам: «Збирайте матеріал. Він - найцінніший. Напишіть купу дисертацій на тему впливу масового гіпнозу на свідомість через рафіновану пропаганду», - зазначила блогер.

За її словами, більш глибоко і яскраво навряд чи ще випаде можливість побачити істеричний масовий індукований психоз. Ми ще з вами побачимо фінал клінічних проявів у вигляді повного розщеплення особистості.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...