"ЛНР" на финишной прямой. Даже захвата не понадобится", - військкор Бочкала

Бойовики знущаються над місцевими жителями всіма можливими і неможливими способами, скаржаться алчевці.

Ілюстрація:nv.ua

Український журналіст Роман Бочкала продовжує знайомити своїх підписників з реаліями життя в так званих "республіках". На цей раз він опублікував у себе в Facebook лист жителя з окупованого Алчевська. Бочкала запевняє, що якщо в "ЛНР" так буде відбуватися і далі, то "квазіреспубліку" навіть захоплювати не треба буде, здохне сама", передають Патріоти України.

"Обязательно прочтите это письмо, честное и объективное! Кажется, что проект под названием "ЛНР" выходит на финишную прямую", - зробив анотацію до листа журналіст.

За словами алчевців, бойовики знущаються над місцевими жителями всіма мислимими і немислимими способами. Це можна показати на прикладі подачі тієї ж води в будинки городян. Раніше вода була раз в три дні, тепер вона стала йти частіше, але за неї змушують платити, хоча якість води нагадує все, що завгодно, тільки не саму воду: чай, кока-колу, нафту - але не воду, і митися в ній страшно.

"За воду в итоге платить отказались. Теперь еще одна проблема – местный полигон. В этом районе находятся дачи работников коксохимического завода. Ополченцы настолько озверели, что местные обратились к властям с просьбой их утихомирить. Помимо "усиленных учений", ополченцы в перерывах шастают по дачам и берут все ценное, что им приглянется. Также у нас стали выдавать российские дипломы. Но… Почему-то оказывается, что в российских базах дипломов нет, что очень сильно злит студентов, понимающих, что их попросту "развели"", - ділиться в своєму листі житель окупованого Алчевська.

За його словами, загарбники йдуть на різні хитрощі, щоб хоч трохи відволікти увагу алчевців від насущних проблем. Це і випуск поштової марки, присвяченої Алчевську, і головне свято міста - День металургів.

""Марка кроме Алчевска никуда не пойдет, а праздник… ни особых торжеств, ни салюта, ни как раньше знаменитых артистов. Местные попели, потанцевали. Ночью пьяные ополченцы устроили как всегда разборки между собой, и в итоге командир 2 батальона 4 бригады, некто "Гранит" выпустил автоматную очередь, тяжело ранив одного из "защитников"- додає житель окупованій території.

Також він розповів історію про зникнення жителя міста, який був пізніше знайдений убитим.

Вбивцею виявився ополченець з "ДНР". Житель Алчевська поїхав у своїх справах, в'їхав на пост "ДНР" в Оленівці. Ополченець вбив його заради машини. "Влада" обіцяє його суворо покарати.

"Убитому и его родственникам от этого не легче", - сумно резюмує житель Алчевська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...