​Логіка виживання тирана: За нові санкції Путін повісить кожного третього росіянина – Сазонов

Бий своїх, щоб чужі боялися - російська народна приказка. Вона багато чого пояснює.

Чим закінчиться для Путіна 2015 рік, - іноЗМІ

Асиметрична відповідь - це і є загадкова російська ідея. Тому що зі здоровою психікою зрозуміти логіку Кремля взагалі неможливо, наводять думку Кирила Сазонова Патріоти України. Ось як розвиває сказане відомий блогер та політолог на site.ua.

Свежий пример. Во вторник США расширили санкции в отношении России. В этот раз под удар попали сервис Яндекс. Деньги и банки Инресбанк, Генбанк, Морской банк, Мособлбанк и другие. Кроме того, в список секторальных санкций добавлены "дочки" Сбербанка, ВТБ, Ростеха, в том числе ВТБ 24, Sberbank Europe AG.

В ответ Госдума РФ экстренно рассмотрела на предпоследнем заседании осенней сессии законопроект, расширяющий полномочия ФСБ по применению оружия. Этот вопрос не стоял в повестке заседания на 22 декабря, но внесли с голоса и сразу приняли. Теперь опричники смогут проникать в жилище во время массовых беспорядков и стрелять в женщин и детей.

Кроме того «Справедливорос» Михаил Емельянов предложил повысить акцизы на на напитки Pepsi и Coca-Cola. Но это, в сравнении с ФСБшным законом – просто приправа к основному блюду. Страшно представить, что сделает Кремль в ответ на более серьезные санкции, типа нефтяного эмбарго. Повесит каждого третьего россиянина? Или нанесет ядерный удар по Воронежу и Липецку?
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.