"Лучше всего посвятить ему балет, с предсмертным адажио в лифте": Сотник прокоментував пісню, присвячену Моторолі

Відомий російський журналіст та блогер вважає, що росіянам варто не бути дріб'язковими, а гідно "вшанувати свого героя".

Про Моторолу напишуть симфонію? Фото: соцмережі.

Відомий російський опозиційний журналіст і блогер Олександр Сотник прокоментував новину про те, що російський естрадний співак Йосип Кобзон присвятив одну зі своїх пісень вбитому бойовику «ДНР» на прізвисько «Моторола», передають Патріоти України.

Ось що він написав на своїй сторінці у соцмережі: "Кобзон спел песню, посвященную Моторыле. Достойно, чо. Не Немцову же, убитому у Кремля, песню посвящать. Моторыла - свой, ментально близкий. Ему человека было убить - как Кобзону высморкаться.

Так что ждем симфонию про героя - пусть Ролдугин напишет, фильму художественную ждем от Михалкова, роман от Прилепина. А лучше - балет, с предсмертным адажио в лифте. А потом на правительственных концертах конферансье будет объявлять: "Раздедюх из полюбившегося балета "Смерть Моторылы". Партию Путина исполняет Цискаридзе, партию погибшего - Вячеслав Лопатин".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...