"Луганск - это Украина!": Дитина вирішила відкрити очі на правду вчителям-сепаратистам

Дітлахам у Луганську намагаються з перших днів у школі втовкмачувати щось про "республіку", але навіть з малечею подібні номери не завжди проходять.

Луганськ - це Україна! Фото: nv.ua.

"У нас в Луганске. Рассказывает знакомая: "Тут одному мальчику-Жорику очень надо в этом году в школу! У нас это уже мем", - написав луганчанин Геннадій Беніцький на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Мальчик из хорошей семьи. Повели, как положено на подготовишку для первоклашек. Выводят класс после занятий в холл, полный ожидающих родителей и мальчик бежит и орет на всю школу: "Мама, скажи же им что, Луганск - это Украина!"

Оказывается на первом же занятии учительница начала втирать что Луганск - это столица "ЛНР"... Он поправил, она не согласилась... Он сказал - мы щас выйдем и у мамы спросим".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...