"Написала "л*х" на лобі і поставила перед класом'' У школі Києва вчителька причетна до цькування дитини

Вчителька після інциденту, хоч більше і не викладає у хлопчика, продовжує його кривдити.
Школа №287 у Києві. Фото: Mapio.net.

У київській школі №287 розгорівся скандал через ображання дитини вчителькою молодших класів. За словами батьків, педагог уже протягом року кривдить одного з учнів. Історію шкільного булінга в спільноті "Батьки SOS" у Facebook розповіла мати постраждалого хлопчика Вікторія Акімова, передають Патріоти України.

Вона пояснила, що ще з вересня 2017-го її син приховував конфлікт між ним і вчителькою, поки батько не помітив, як над хлопчиком насміхаються у школі. "Вчителька мого сина написала на лобі червоною пастою "лох", поставила перед усім класом, щоб хлопці посміялися. Про цей інцидент ми дізналися випадково від однокласників, оскільки син побоявся нам розповісти", — поділилася Акімова.

Відтоді, за словами жінки, образлива лайка закріпилася за її сином, а вчителька, хоч більше і не викладає у хлопчика, продовжує його кривдити. "Вона дозволяє собі кричати услід моїй дитині "інтернат за тобою плаче". Учитель так і не зрозумів, що не можна ображати і принижувати дітей у школі", — підсумувала мама п'ятикласника.


Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...