Лишилось недовго: Путін скоро позбудеться терористів Плотницького і Захарченка

Як тільки будуть запропоновані відповідні "кандидатури" на зміщення, нинішні вожді ДНР-ЛНР або по-тихому відійдуть в сторону, або будуть знищені ГРУ-ФСБ як інші учасники і небезпечні свідки кривавих злочинів Путіна в Україні.

Ватажки терористів Плотницький і Захарченко. Ілюстрація:news-front.info

Між ватажками так званих "ДНР" і "ДНР" Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким виник особистий конфлікт, який переростає у відкриту фазу протистояння, через що в оточенні президента Росії Володимира Путіна вирішили змінити лідерів терористів. Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник глави МВС України Зорян Шкіряк, інформують Патріоти України.

За його словами, суть конфлікту між ватажками бойовиків полягає в спробах перерозподілу сфер як економічного, так і "політичного" впливу на тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей.

"Обидва вислужуються перед Путіним і змагаються за прихильність Кремля. Але при цьому їх аморальність, природна жадібність і жага наживи зашкалюють. Вони продовжують банально розкрадати все на "своїх ділянках".

Від російської "фіндопомоги", "гуманітарки", наданої РФ зброї і техніки до вугілля та інших ресурсів, які ще залишилися на підконтрольній бойовикам території. Відбувається боротьба за транспортні коридори доставки вкраденого в Україні вугілля.

Обидва активно налагодили контрабанду і наркотрафік з Росії і в Росію. Така "конкуренція" на злочинному ринку також випливає у відкрите протистояння між ними", - пояснює заступник міністра.

За його словами, "ватажки ДНР і ЛНР наввипередки "стукають" один на одного в Кремль, з переконанням, що повірять саме їм".

"Тривають постійні збройні конфлікти між місцевими бандами терористів із сусідніх областей, які закінчуються вбивствами бойовиків. Триває масове дезертирство. В лігві терористів панує зневіра і розпач.

При цьому, поки ватажки терористів Захарченко-Плотницький жирують і набивають власні кишені віджатим і награбованим, переважна більшість , як пересічних мешканців так і навіть рядових бойовиків, голодують, сидять голі-босі в злиднях і без грошей, і з кожним днем все більше ненавидять своїх керівників-відморозків", - пише Шкіряк.

Він виразив упевненість, що в Москві все це моніторять і прекрасно розуміють.

"Героїчні подвиги" обох виродків стали реальною проблемою, і все більше дратують їх московських господарів-окупантів. Саме тому, Путін наказав готувати заміну і самим Захарченку з Плотницьким.

Як тільки будуть запропоновані відповідні "кандидатури" на зміщення, нинішні вожді ДНР-ЛНР або по-тихому відійдуть в сторону, або будуть знищені ГРУ-ФСБ як інші учасники і небезпечні свідки кривавих злочинів Путіна в Україні. Класика жанру, в кращих традиціях КДБ-ФСБ", - пише Шкіряк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна втратила вікно можливостей, щоб убезпечити себе від агресії РФ, - Портников

субота, 27 квітень 2024, 23:15

Журналіст Віталій Портников вважає, що Україна могла убезпечитися від агресії Росії в період 1991-2001 рр., проводячи політику євроатлантичної інтеграції, передають Патріоти України. "Історичний досвід Росії доводить, що російська влада може переформат...

Конфіскація російських активів: Міністр юстиції Малюська розповів про три ймовірні сценарії

субота, 27 квітень 2024, 23:00

Питання конфіскації російських активів буде вирішене на саміті G7 в середині червня. Про це розповів міністр юстиції України Денис Малюська в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «У середині червня в Італії відбудеться саміт на рівні лідерів...