Мы собак любим, поэтому Путина называем х*йлом и массой других хороших слов, - Сазонов

Журналіст прокоментував скандал, який виник через публікацію в німецькому виданні, у якій російського президента назвали собакою.

Ілюстрація:Bigmir.net

"Это просто прекрасно. Российская дипломатия обиделась на немецких журналистов, которые назвали Путина собакой." Про це пише у своєму Facebook журналіст Кирило Сазонов, передають Патріоти України, продовжуючи:

Там старая история, когда-то давно, во время визита Меркель, Владимир Владимирович Хеллоу выпустил на нее свою собаку и как бы испугал. Ну, это русский дух, как от трехдневных носков, – травить гостей медведями, собаками, для них это культурный код. И журналист написал, что Меркель могла испугаться собаки Путина, но собаку-Путина она не боится. Россия обиделась.

Ребята, да тут собаки должны обижаться, а не вы. Мы вашего лидера так и называем, меняя первую букву в слове "лидер" на "п". Собакой не называем, потому что любим собак – зато называем х*йлом, и еще есть масса хороших слов.

Выражайте нам претензии, можете на меня в суд подать. Но после всего дерьма, которое ваш ботоксный урод принес на мою землю, я могу официально заявить: Путин – это тварь, подонок, мерзость, ху*ло... и если его так задевает, черт с ним, пусть будет собакой.

Жду исков и заявлений грустной лошадки из российского МИДа. Кстати, правда, что капля никотина убивает лошадь? С удовольствием на нем проверю. Уже смазал осиновый кол никотином...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...