Майдан винуватий?: "Как вести себя во время зачистки Российскими миротворческими войсками Вашего города от террористов", - такі листівки розповсюджували на Донбасі 2004 року (фотофакт)

Кремль давно мріяв захопити українську територію і планував наступ ретельно та методично, готуючи надійний "ватний" грунт для своїх цілей.

Путін роками виношував плани по захопленню України. Ілюстрація:obozrevatel.com"Такое нашли в Славянске. Отпечатано 2004 год. Вам нравится? Майдан говоришь виноват?" - пише у своєму Livejournal andreistp, передають Патріоти України.

Характерно, що на цій так званій листівці красується тодішня омбудмен України Карпачова, і запевняє, що нікого не розстріляють ПРОСТО ТАК". Тобто "російські миротворці" будуть страчувати обов'язково за визначеними ними приводами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...