"Маєш талант? Піднімай ср*ку і роби!": Асоціація ветеранів АТО представила ролик про бійців-підприємців

Повернувшись з передової додому не варто опускати руки. Завзяття, підприємницький хист і талант допомогли ветеранам з Донбасу знайти собі заняття у житті.

Скрін відео

Асоціація підприємців-ветеранів АТО зробила новий рекламний ролик про бійців, які повернулися додому і відкрили свою справу. Відео було опубліковано на сторінці ветеранів у Facebook, передають Патріоти України.

"Ти повертаєшся і відчуваєш себе не в своїй тарілці. Коли накриває, треба робити те, до чого лежить серце. Ми починаємо серію відео про реальних людей, які почали власні справи, повернувшись з війни." - йдеться в описі до відео.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...