Маєток зі смаком: Журналіст показав "хатинку" радикального нардепа Мосійчука (відео)

Гербовий маєток народний депутат, який активно "бореться" з корупцією, придбав рік тому під Києвом в мальовничому селі Білогородка.

Ігор Мосійчук. Фото:vmeste zp.org.

Як часто буває серед можновладців та "слуг народу", вони "забувають" декларувати свою нерухомість. Так сталося і з нардепом "Радикальної партії" Ігорем Мосійчуком. Про це пише у своєму Facebook журналіст Vasyl Krutchak, передають Патріоти України.

"Цей гербовий маєток народний депутат Ігор Мосійчук придбав рік тому під Києвом в мальовничому селі Білогородка, вул. Кутова, 13. Ну, звичайно що даний гербовий маєток борець з корупцією не зазначив у своїй деларації :)

Ось такий вигляд мав будинок ще минулого року:

Юрій Луценко, ваші хлопці часто потрапляють з обшуками не за адресою, а тому, щоб не виникало казусів і щоб маєток чесного-патріота та борця з корупцією не переплутали із представником колишньої злочинної влади, даю орієнтир:

на брамі Ігоря Мосійчука зображений скромний позолочений герб у вигляді сонечка!" - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...