Майстерність чи везіння? Білорус забив фантастичний гол з 30 метрів (відео)

​Півзахисник футбольного клубу БАТЕ Станіслав Драгун відзначився неймовірним ударом у 21-му турі чемпіонату Білорусі.

Хавбек національної збірної здивував трибуни стадіону "Борисов-Арена" на 26-й хвилині домашнього матчу проти "Славії", повідомляють Патріоти України.

29-річний мінчанин прийняв м'яч на груди і, не опускаючи шкіряну сферу на газон, вистрілив по неймовірній траєкторії з 30 метрів точно за спину Ндойю. Цей гол став переможним, а зустріч завершилася з рахунком 2:0.

БАТЕ - Славія 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 26 Драгун, 2:0 - 78 Сігневіч.

БАТЕ - Щербицький, Поляков, Гайдучик, Володько, Стасевич (Гвільям, 74), Драгун, Ріос, Іванич (Володько, 84), Яблонський, Родіонов (Сігневіч, 70), Гордійчук.

Славія - Ндойє, Джавашвілі, Ндойє, Курлович (Страханович, 68), Раєвський, Котляров, Павловець, Костров (Лемьечевскі, 79), Слюсар (Зенько, 46), Шевченко, Петренко.

Попередження: Ндойє (59), Котляров (67), Поляков (80), Гордійчук (88).

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...