"Матчі ЧС-2018 в Росії будуть асоціюватися тільки з кров'ю і смертю. І ще з лайном, в яке з головою пірнуло ФІФА", - Портников

Перед ганебною Олімпіадою в Сочі ще не було ясно, на що насправді здатен Путін, якою є деградація Російської держави і суспільства. А зараз все це є відомим.

Чичеріна, за логікою ФІФА, більш винна, ніж Путін? Фото: соцмережі.

"ФІФА разом з усім футбольним світом знаходяться в бочці, до країв наповненій лайном і кров'ю, але намагаються зробити вигляд, що це - бочка меду", - пише оглядач Віталій Портников у статті для espreso.tv, передають Патріоти України, та продовжує:

"Одіозна російська виконавиця-пропагандистка Юлія Чичеріна - один з найогидніших рупорів окупації Донбасу - позбавлена ФІФА можливості виступати перед футбольними вболівальниками. ФІФА пояснює свою заборону тим, що Чичеріна "асоціюється із військовою тематикою".

Сама пропагандистка говорить про "футболобандеровців", які не дозволили їй показати своє "мистецтво" в Ростові. І про "футбольну вакханалію", яка, на її думку, не дозволяє Росії почати справжню війну на Донбасі.

Ці заяви Чичериної дозволяють зрозуміти, як частина російського суспільства насправді ставиться до футбольного чемпіонату. Як до прикрої перешкоди для можливості вбивати, руйнувати, гвалтувати. Ось і весь футбол, який "поза політикою".

Але людоїдка Чичеріна з її любов'ю до смерті і насильства, принаймні, є чесною. Вона своїх пристрастей не приховує. А ФІФА намагається зробити вигляд, що футбол - насправді поза політикою і вона готова відстоювати цю тезу і закрити двері перед кривавою співачкою.

Але це, щонайменше, є смішним. А Путін, який розпочав війну в Криму і на Донбасі, бомбив Сирію і виношує нові мілітаристські плани - теж поза політикою? А спортивні діячі, ці герої допінгу, які підтримують мілітаристську політику свого вождя - теж поза політикою? А російські "діячі культури", які про війну не співають, але війну підтримують, в Крим і на Донбас їздять - теж поза політикою? А російські футбольні фанати, ідеологія яких - суміш шовінізму і мракобісся - теж поза політикою? Одна Чичеріна винна?

Перед ганебною Олімпіадою в Сочі ще не було ясно, на що насправді здатен Путін, якою є деградація Російської держави і суспільства. А зараз все це є відомим. Саме тому будь-які санкції проти бездарної співачки не допоможуть ФІФА уникнути історичної ганьби.

А то, що проведення чемпіонату світу з футболу в країні-агресора - не тільки корупційна, а й історична ганьба - зараз доводити не потрібно просто тому, що все доведе час. Після цього чемпіонату Путін обов'язково почне якусь нову війну і матчі футбольного чемпіонату в Росії будуть асоціюватися тільки з кров'ю і смертю. І ще з лайном, в яке з головою поринуло ФІФА".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...