Мережу підірвав відгодований "на харчах ДНР" ведучий телеканалу Ахметова (відео)

Зрадник, який перебіг в окупований Донецьк, тепер веде урочисті свята в "республіці" і обіцяє "не забувати жахи цієї війни".

Скрін відео

Екс-ведучий телеканалу "Україна" Олександр Мозговий "засвітився" під час пропагандистського святкування у так званій "Донецькій Народній Республіці". Відео з ведучим-зрадником опублікував у Facebook блогер Денис Казанський, інформують Патріоти України.

"Кайф. Журналіст ТРК "Україна" Олександр Мозговий звільнився з телеканалу і тепер працює на "ДНР". Ось як це виглядає", - сказано в підписі до відео, на якому перебіжчик обіцяє "не забувати жахи цієї війни".

Користувачі жорстко відреагували на пособника терористів у коментарях.

Слід нагадати, що ведучий повернувся на свою Батьківщину в рідний Донецьк у жовтні 2015 року. Мозговий, коментуючи свій переїзд, розповів про "однобоку подачу інформації, і політику подвійних стандартів" в українських ЗМІ. Також він запевнив, що з самого початку не підтримував українську сторону і не називав воюючих на боці "ДНР" І "ЛНР" терористами і сепаратистами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не знають, що таке термінал?: Пропаганда Кремля епічно "спалила" свій фейк про ТЦК і банкомати (фото)

субота, 4 травень 2024, 13:53

Російська пропаганда "склепала" недолугий фейк про ТЦК та українські банки. Втім, є один нюанс. Нову російську інформаційно-психологічну операцію поширюють російські пабліки, на це звернув увагу український журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти У...

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...