"Место проклятое. Российский флот снова сел в лужу на учениях в Крыму", - Злий Одесит

Москва хотіла полякати турків тактичними навчаннями з десантування зведених підрозділів Чорноморського флоту ЗС РФ в районі мису Опук, а вийшло так, що навпаки - лише повеселила османів.

Ілюстрація:http://zloy-odessit.livejournal.com/

"То ли полуостров свободы место для ВМФ РФ проклятое, то ли просто возраст корыт и безалаберность сказываются, но как бы там ни было, а очередной "просак" подстерег "великую и могучую" в самый неожиданный момент." - пише у своєму Livejournal zloy_odessit, інформують Патріоти України, продовжуючи:

Речь в данном случае идет о тактических учениях по десантированию сводных подразделений Черноморского флота ВС РФ в районе мыса Опук - эдакий ответ турецким учениям.

Но, напугать турков не получилось, а даже наоборот - повеселили османов, а они 146% наблюдали за этим цирком, грандиозным фиаско.

Так, в десантировании принимали участие большие десантные корабли "Азов" и "Ямал", но сначала у одного из БДК заклинило артиллерийскую установку АК-176, а после, на другом БДК вышел из строя гидропривод десантной аппарели.

В общем, один не смог вести огонь по условному противнику, а другой и вовсе, провести нормальное десантирование. Хотя, сработали оба 50 на 50, один десантировал, другой - стрелял.

Вот скажите, кого там эта страна держит в "холодном теле" и повергает в состояние паники?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін планує нове вторгнення, але дещо стане йому на заваді: Нове пророцтво оракула Анатолія про війну (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:27

Оприлюднене нове пророцтво оракула Анатолія про подальші дії російських загарбників у війні з Україною. Згідно з ним, Росія планує повторне масштабне вторгнення у центрально-східні регіони - Харківську, Київську та Сумську області. Про це йдеться у від...

"Екіпаж заслуговує на високу державну нагороду": Як БМП М2 Bradley майстерно знищує танк росіян (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:15

В мережі з'явилося відео, як українська БМП М2 Bradley знищує новітній російський танк Т-80БВМ з ближньої дистанції у нічному бою. Про це повідомив український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Екіпаж БМП 47-ї механізованої бригади з...