Место имперской издевки теперь прочно занял страх и ужас перед "коварными" украинцами, - Березовець

Двух років посилених розповідей про звірства "бандерівців" вистачило для того, щоб пересічні росіяни почали боятися українців.
Росіяни тепер дуже бояться "бандерівців" та "правосеків". Фото: соцмережі.

"Что меня положительно радует в изменении общественного мнения России", - написав політолог Тарас Березовець на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Огромная страна путем массовой психологической накачки за каких-то 2 года прошла эволюцию от снисходительного отношения к "хохлам, ворующим газ" и "ваши девки на Тверской" до ужасных "украинских карателей" и "воинственной украинской хунты, терроризирующей Россию".

Место снобизма прочно занял страх и ужас перед "коварными" украинцами. Куда поделась имперская издёвка над "младшими братьями"? Нет её давно. Сами придумали, теперь сами же и трясутся. Как говорится, їжте, щоб вам повилазило.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...