Мезальянс Москви з Пекіном стане "останньою пригодою" для РФ: Пророцтво Новодворської почало збуватися

Слабка, нікчемна Росія, втративши опору на Заході, швиденько стане не придатком, а гірше: колонією Китаю.

Валерія Новодворська. Фото: Тиждень.

Російський правозахисник і політик Валерія Новодворська ще в 2014 році заявила, що Росію чекає масштабний конфлікт з Китаєм, в якому Москва програє Пекіну. Відповідна стаття опублікована на сайті "Грани.Ру", передають Патріоти України.

За словами автора, співпраця з КНР стане непосильним завданням для Кремля. "На сході ми вляпалися в китайську головоломку. Головоломку в тому сенсі, що ми там зламаємо собі шию. Слабка, нікчемна Росія, втративши опору на Заході, швиденько стане не придатком, а гірше: колонією Китаю. Китай панькатися з нами не буде", - йдеться в тексті.

Новодворська нагадала, що мезальянс Москви з Пекіном стане "останньою пригодою" для РФ. "На півночі у нас білі ведмеді, на півдні - суцільна червона пустеля ненависті, бо всім - і Кавказу, і Середній Азії, і Тибету, якому ми навіть не поспівчували, - ми заподіяли якесь зло. На заході ми огидно і зрадницьки напали на Україну, і ця війна назавжди позбавила нас довіри і поваги цивілізованих народів, від Швеції до Австралії, від Канади до Чилі", - описала вона реальний стан Росії на міжнародній арені.

"І ось під це щось держава, якій так потрібен наш Далекий Схід, Путін кидає Росію! Тут і ядерна зброя нам не допоможе. Путін зрадив країну на тисячоліття вперед", - наголошується в тексті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...