"Мікро-, мілі- або наноросія": Захарченку запропонували нову назву "державного" проекту

Ідея Захарченка проіснувала менше доби, наголосив російський журналіст Яковенко.

Ватажок терористів Захарченко. Фото:qha.com.ua

Оскільки проект "Малоросія", озвучений ватажком "ДНР" Захарченком, проіснував менше доби, наступний проект слід назвати "Мікроросія", "Міліросія" або "Наноросія", тому що їх термін життя буде вимірюватися мікросекундами і наносекундами. Таку думку Обозревателю висловив російський журналіст Ігор Яковенко, передають Патріоти України.

Журналіст порівняв час життя проекту "Новоросія" і нового проекту терористів під назвою "Малоросія". Перший, який, на його думку, безумовно, був винайдений в Кремлі, проіснував "рівно рік". "Тоді дійсно у деяких веж Кремля була ілюзія, що можна профінансувати терористів - в Харкові, в Одесі, в Дніпропетровську, в ще якихось містах Лівобережної України, - що можна влаштувати цю велику провокацію - відрізати Україну від моря і взагалі зробити те, що вони називали проектом "Новоросія". Проект провалився, але він існував рівно рік".

У той же час ідея Захарченка "проіснувала менше доби", - констатував Яковенко. У цьому контексті він запропонував: "Якщо слідувати етимології слова "Малоросія", далі треба висувати такі проекти: "Міліросія", "Мікроросія", "Наноросія", які будуть існувати мікросекунди, мілісекунди тощо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...