Міністр МВС закликав закрити Голосіївський суд за звільнення скандального мажора

Справжній суд існує не для того, щоб просто брати гроші, якими багатії заплатять згідно "тарифам" за свої злочини.

Ростислав Храпачевський. Фото: newsonline24.com.ua.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає абсурдним рішення відпустити з-під варти водія BMW та закликав закрити Голосіївський суд. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

«Рішення Голосіївського суду по суті говорить: новий вид розваги - носитися укуреним і п'яним по місту на дорогій машині, на гігантській швидкості, не реагуючи на поліцію - дозволено!.. Ці суди потрібно закривати! Суд повинен бути мірилом справедливості, а не касою, де мажори зможуть оплачувати ціну за свої розваги і гульню», - заявив Аваков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело