Міністру часів Януковича "світить" арешт у справі про вбивство

Екс-міністр МВС Віталій Захарченко має стосунок до "тітушок", які у січні 2014 викрали і катували активістів Майдану, одним з яких був герой Небесної сотні Юрій Вербицький.

Екс-міністр МВС в уряді Азарова Віталій Захарченко. Фото:112.ua

Народний депутат Ігор Луценко прокоментував засідання суду у справі викрадення його та журналіста Юрія Вербицького. Про це Луценко написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

За словами Луценка, “громадянин” Волков якого звинувачують у крадіжці Вербицького - довірена особа кримінального авторитета, спиртового короля Януковича Олексія Чеботарьова.

“За вказівками Чеботарьова були організовані викрадення активістів Майдану. Вербицький загинув через травму, якої завдали йому викрадачі. Зараз дуже важливо домогтися арешту”, – написав Луценко.

Нардеп додав, що Волков – це ланка між рядовими тітушками, яка може дати чіткий вихід на екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Як відомо, Юрій Вербицький разом з Луценком був викрадений 21 січня 2014 року. Активістів катували, а після того вивезли в ліс і кинули на морозі. Луценку вдалося врятуватися.

Тіло Вербицького зі слідами тортур знайшли в Бориспільському районі Київської області 22 січня. У міліції заявили, що активіст помер від переохолодження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.