Mirage2000: Злий одесит показав, як ВПС Франції патрулюють небо над Балтикою

Як швидко все змінюється в цьому світі. Незмінно лише одне - відсутність миру в світі, але надлишок реваншистських неадекватів.

Ілюстрація:http://zloy-odessit.livejournal.com/

"Просто красивые фотографии патрулирования истребителями ВВС Франции Mirage2000 Балтики. Просто фотографии и размышления о том, что, французы, конечно, ещё те выпендрёжники, но свои патрули они часто сопровождают такими эффектными, насыщенными и качественными фотосетами." Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, інформують Патріоти України, продовжуючи:

К сожалению ВС ВСУ не могут похвастаться изобилием настолько сочных и профессиональных фото, а ведь это определенный элемент в противостоянии и на информационном фронте. Досадный прокол.

Конечно, помимо выше озвученной мысли в голове крутится и та, что ВВС Франции... над Балтикой... с неполным, но всё же боевым подвесом.

Как же всё быстро меняется в этом мире. Неизменно лишь одно – отсутствие мира в мире, но изобилие реваншистских неадекватов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...