Місія здійсненна: Ця спеція "вб'є" всі зайві кілограми

Приправи бувають не тільки дуже смачними, а й корисними для людського організму.

Кмин допоможе похудати. Фото: znaj.uaВчені назвали продукт, який допоможе швидко похудати. Кмин, безумовно є одним з найбільш ефективних спалювачів жиру згідно з дослідженнями Університету медичних наук Ірану, повідомляють Патріоти України.

Університет провів тримісячне дослідження і включив 44 жінки з ожирінням, розділені на дві групи. Обом групам дали здорову їжу і поради для здорового способу життя. Єдина відмінність полягала в тому, що одна з груп також щодня споживала 3 г кмину. Ці жінки змішували 140 г йогурту і кмин. Інша група споживала тільки йогурт.

В результаті дослідження група, яка споживала тільки йогурт, втратила 4,91% жиру, а група з кмином втратила 14,64% жиру або на 7 кг більше, ніж інша група. Завдяки присутності філестерола це насіння запобігає утримання холестерину в організмі. Це з'єднання є ключем до активізації всього метаболізму в режимі спалювання жиру.

Як раніше повідомлялося, однією з найбільш "правильних" дієт незмінно вважається система збалансованого харчування. Її особливість в простоті, доступності для кожного. Таким чином ви можете привчити організм своєчасно переключатися на потрібний режим.

Дієтологи з Каліфорнійського університету пояснили механізм такого швидкого насичення. Вся справа в тому, що при вживанні цих продуктів рівень гормону ситості - холецистокініну (панкреозимина), який виробляється у відповідь на надходження жирів, зростає в 20 разів.

Після подібного перекусу, організм робить висновок про те, що в даний момент йому цілком достатньо поживних речовин, і перестає "випрошувати" їжу. Як результат, почуття голоду зникає. Однак варто все ж трохи почекати - поки шматочок сиру хоч трохи засвоїться.

Зазначимо, не тільки гурмани люблять різні експерименти зі спеціями, багато людей все своє життя намагаються визначитися зі своїм списком кращих приправ. Спеції бувають не тільки дуже смачними, а й корисними для людського організму.

Джерело: znaj.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...