"Моїй принцесі піврочку!": Яна Зінкевич поділилася зворушливим фото маленької донечки

​Відомий Госпітальєр розповіла, як Богдана допомогла їй не опустити руки в складні часи.

Яна Зінкевич. Фото:7d.rv.ua

Волонтер Яна Зінкевич показала нову світлину зі своєю маленькою донечкою, якій виповнилося півроку. Відповідне фото Яна опублікувала у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Моїй принцесі виповнилось піврочку!)

Цю дитинку чекали десятки, якщо не сотні моїх близьких, побратимів, друзів і навіть незнайомих, але небайдужих до нас людей)

Надзвичайно багато було пережито за останній рік і одне з небагатьох речей що тримало і не давало опустити руки це моя Богданка. Насправді було дуже багато страхів і ризиків пов'язаних з нею...

При моїх травмах я не могла бути вагітною. Через них же я не могла успішно виносити дитину. Вагітність мала замерти ще в перші місяці.

Через прийняті препарати були шанси один до багатьох тисяч, що вона не буде мати якихось страшних хвороб чи відхилень.

При пологах могло статись будь що, і навіть летальні наслідки як для неї так і для мене. Але Богдані усе це було байдуже!) Вона захотіла жити та народитись не зважаючи ні на що, і ми це змогли)

І воно дійсно було варто того! народилась абсолютно здорова та гарненька, маленька українка)

Звісно ж позаздрити мені мабуть не зміг би ніхто, адже сказати що це була тяжка вагітність - це не сказати нічього. Починаючи з 24 тижня ми та наша лікар - Рубан Ніна Костянтинівна рахували та тягнули кожен день аби тільки виносити її довше та досягти хочаби 2 кілограмів та межі коли при пологах вона почала би дихати самостійно. І незважаючи ні на що була проведена успішна операція на 38.5 тижні ( мабуть їй все-таки там добре сиділось), та вона народилась з вагою 3080 та 49 сантиметрів.

Мені було тяжко наважитись на це все, але я розумію що ніколи не змогла би по інакшому.

Було багато чого про що навіть не хочеться пам'ятати та згадувати хоч колись, адже випробувань на моє життя випало багацько...

Це було надзвичайно складно але завдяки підтримці і допомозі у нас все вийшло) Це наша юна Госпітальєр та майбутня воїн!

Я впевнена що її чекає велике майбутнє, адже переживши стільки ще навіть не народившись зможуть лише одиниці) Вона виросте хорошою людиною у нашій, вільній Україні і я зроблю усе що зможу для цього!

А усім хто здався та опустив руки хочу сказати одне - не здавайтесь ніколи, вірте, намагайтесь, ризикуйте. Навіть те що здається неймовірним інколи трапляється. А усім жінкам та сім'ям які мають схожі травми чи проблеми - не вірте нікому і нічому що вам кажуть, я змогла і ви зможете! Я мала довести усім що неможливе - можливо та подати приклад що чудеса трапляються, головне у них вірити!

Я вірю у вас!

П.С. Велике дякую за пітримку моїм мамусі та вітчиму. Без вас я могла би опустити руки не один раз. Я люблю вас)

Ну і звісно, головне побажання дня: Будь щасливою моя донечка, мої, тепер уже десять кілограмів щастя^_^

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...